Erikoistarjoukset 2020 risteilijöille helsinki - riika!!!

Pyöräilyohjelma Latviassa/ENG

Kaksipäiväinen pyöräretki luonnon ystäville

Kaksipäiväinen pyöräretki luonnon ystäville

Kutsumme sinut kahden päivän pyöräretkelle tutustumaan Latvian pieniin kaupunkeihin ja nauttimaan kauniista luonnonmaisemista. Vain tunnin ajomatkan päässä Riiasta on viehättävä pieni kaupunki Cesis, joka on yksi Latvian vanhimmista kaupungeista. Täällä voit nähdä hyvin säilyneen keskiaikaisen linnan, jota ympäröivät kapeat ja mutkittelevat kadut, joita koristavat käsityöläisten ja kauppiaiden talot. Cesis sijaitsee Latvian suurimman ja vanhimman kansallispuiston alueella, joka on muodostunut joen muinaislaaksoon.

Vietämme yön mukavalla ja uudenaikaisella leirintäalueella lähellä Cesistä. Tutustumme kaupunkiin ja muinaiseen linnaan. Teemme päiväretken kansallispuiston teitä ja polkuja pitkin, näemme Baltian vaikuttavimman muinaisen joenlaakson, jossa on monia hiekkakivimuodostelmia. Vierailemme paikallisen taiteilijan luona, joka työskentelee takapihallaan eri materiaalien - savi, puu ja paperi - kanssa. Ja saat ainutlaatuisen tilaisuuden mennä illalla maalaissaunaan ja tutustua Latvian saunatapoihin. Olet jo varmasti kuullut vihtomisesta? :)

Kiertue on englanninkielinen ja sitä opastaa kokenut paikallinen pyöräilijä. Ryhmän koko enintään 10 henkilöä. Se sopii erilaisille ikäryhmille ja fyysiselle kunnolle, koska vauhti suhteutetaan pyöräilijöiden toiveiden mukaan. Aikaisempi pyöräilykokemus on pakollinen, koska retki tapahtuu maastossa metsäteitä ja polkuja pitkin.

Kaksipäiväinen pyöräilyohjelma (keskimäärin 30–40 km päivässä).

Ensimmäinen päivä:

11:00 lähtö Riiasta matkanjärjestäjien kuljetuksella.
12:00 saapuminen Cesikseen.
13:00 lähtö päivän pyöräretkelle - maastopyörät ja kypärät valmiina pyöräilijöille.
13:30 - 14:30 lounas paikallisessa ravintolassa Cesiksessä.
14:30 - 16: 00 Vierailu Cesiksen kaupunkiin ja muinaisen linnan alueelle.
16:00 - 19:00 matka kansallispuiston polkuja pitkin: tutustumme Baltian pisimpään, 700 m pitkään monoliittiseen hiekkakivimuodostelmaan; kaiku tätä kalliota vastaan kuulostaa uruilta.
19:00 illallinen leirintäalueella ja perinteinen latvialainen sauna, paikallisten oluiden maistelu.

Toinen päivä:

8:00 aamiainen.
9:00 - 14:00 teemme pyöräretken kansallispuiston polkuja pitkin: vierailemme 200 vuotta vanhan paperitehtaan työntekijöiden kylässä ja syömme matkalla lounaan paikallisessa ravintolassa ja ylitämme joen erikoisella tavalla - käsin vedettävällä lautalla.
14:00 paluu leirintäalueelle ja lähtö Riikaan.
16:00 paluu Riikaan järjestäjien kuljetuksella.

Osallistumismaksu sisältää polkupyörämatkan opastuksen, majoituksen, maastopyörän vuokrauksen, kuljetuksen Riiasta Cesikseen ja takaisin, vierailun turistikohteissa.

Ei sisälly - ateriakulut.

Jos haluat osallistua omalla pyörällä, järjestäjät huolehtivat pyöräsi kuljettamisesta pyöräretken lähtöpisteeseen ja takaisin Riikaan.


Varaus

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa ryhmän ihmisten määrä ja saatte hinnan juuri teidän ryhmälle
per henkilö
YHTEENSÄ : €
Ole hyvä, ilmoita päivämäärät

Subscribe

get news and special offers