Erikoistarjoukset 2020 risteilijöille helsinki - riika!!!

Pyöräilyohjelma viidessä tunnissa/ENG

Päivän pyöräretki riiassa

Pyöräily on hieno tapa tutustua monipuoliseen Riikaan. Mutkittele Vanhan Riian kapeilla kaduilla ja pihoilla ja tutustu muihin Riian alueisiin. Pyöräretkellä ajelemme kaupungin kauniissa puistoissa ja tutustumme ainutlaatuiseen Art Nouvea arkkitehtuuriin. Vierailemme keskustorilla ja nuorten taiteilijoiden korttelissa. Maistelemme paikallista olutta. Menemme Riian vihreimmälle puolelle joen toiselle rannalle, jota koristaa puinen arkkitehtuuri. Nautimme kauniista näkymistä liikkuessamme pyörätiellä joen rantaa pitkin. Tutustumme myös paikkoihin, jotka ovat turisteille vähemmän tunnettuja.

Kiertue on englanninkielinen ja sitä opastaa kokenut paikallinen pyöräilijä. Ryhmän koko enintään 10 henkilöä. Se sopii erilaisille ikäryhmille ja fyysiselle kunnolle, koska Riika on maastoltaan tasainen ja vauhti suhteutetaan pyöräilijöiden toiveiden mukaan.

Päivän pyöräilyohjelma (5 h):

Klo 10:30 tapaamme sinut satamassa jo valmiiden polkupyörien ja kypärien kanssa.

11:00 - 12:00 vierailu Vanhassa Riiassa ja Riian keskustorilla.

12:00 - 13:00 vierailu keskustan puistoissa ja tutustuminen Art Nouvea arkkitehtuuriin hiljaisessa keskustassa, ajo taiteilijoiden- ja olutkortteliin Riian keskustaan.

13:00 - 14:00 lounas ja Latvian pienpanimoiden oluiden maistelu, joka tehdään jokaisen toiveiden ja harkinnan mukaan. Lounas ja maistiaiset eivät sisälly retken hintaan.

14:00 - 16:00 menemme Riian vihreimpään osaan, joka sijaitsee joen toisella puolella, ja joka on kuuluisa puuarkkitehtuuristaan.

Klo 16:00 palaamme lautalle.


Varaus

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa ryhmän ihmisten määrä ja saatte hinnan juuri teidän ryhmälle
per henkilö
YHTEENSÄ : €
Ole hyvä, ilmoita päivämäärät

Subscribe

get news and special offers