Yksilöllisesti suunniteltu matka

Riika omalla porukalla

Jos haluatte olla Riiassa vain oman porukan kanssa- se onnistuu! 
Vieraita ihmisiä ei oteta mukaan, riippumatta siitä oletko yksin vai oletteko pari tai suurempi perhe tai kaveriporukka. Olette vain oppaan kanssa.
Jokaiselle ryhmälle räätälöidään oma ohjelma.
Riian nähtävyydet, vanha kaupunki, keskusta ja Jugend Riika.
Jos perheessä on pieniä lapsia, sen lisäksi että näette kaupungin, tarjoan myös sopivat leikkikentät.
Jos mukana on teini-ikäisiä nuoria, ehkä he haluavat tavata minun poikani (15v) ja keskustella youtube asioista ja pelata yhdessä Nintendo Switch.
Aikuisille tarjoan sopivan ohjelman. Riian Arkkitehtuurin nähtävyydet, parhaat Boutique kaupat tai rentoa meininkiä terassilla. Sopeutan ohjelman tavoitteidenne ja toiveidenne mukaan.
Senioreille on oma, erikoinen tarjous. Voitte nähdä Riikaa autosta, jos ette jaksa kävellä. Korkeatasoiset ravintolat tai kahvi ja pulla mukavassa paikassa- tämä voi olla juuri se miten juhlistaa yhteistä aikaa ja saada hyviä muistoja Riiasta.

 

 

Voin suunnitella matkanne Riiassa tai toisessa kaupungissa Latviassa toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Vierailu kiinnostaviin yrityksiin, tiiminrakennustapahtumiin tai seminaareihin voi olla mielenkiintoista, jos aiot vierailla Latviassa työkavereidesi kanssa. Ehkä olet kiinnostunut oopperasta, jääkiekosta, maratonista, rallista, Riian moottorimuseosta tai haluaisit vain juhlia merkittäviä vuosijuhlia? Tarjoan myös retkiä, jotka on erityisesti suunniteltu nuorille ja lapsille.

Riiassa ja Latviassa on monia erilaisia mahdollisuuksia ja piilotettuja aarteita, joista kannattaa nauttia. Laita viestiä, mikä sinua kiinnostaa ja annan sinulle ehdotuksen! Se ei vaadi teiltä paljon- kysykää tarjous osoitteesta [email protected]

Huom! Kesäkauden ruuhkan vuoksi yksittäisten matkojen kehittäminen voi kestää kauemmin kuin muina vuodenaikoina.

Hinta: Suunnittelun mukaan.


Varaus

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa ryhmän ihmisten määrä ja saatte hinnan juuri teidän ryhmälle
per henkilö
YHTEENSÄ : €
Ole hyvä, ilmoita päivämäärät

Subscribe

get news and special offers